eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Rooneyho prvních sto ligových branek v rudém dresu

Autor:
Datum: 26. 2. 2014

Anglický fotbalista Wayne Rooney momentálně s rudými ďábli neprožívá právě nejšťastnější období. V lize je to zklamání když se Manchester United nachází na neobvyklém 6. místě a v Lize Mistrů jsou po včerejší porážce na hřišti Olympiakosu Pireus už krůček od vypadnutí. Sezóna je pro Manchester pravděpodobně tedy ztracená a bude zajímavé sledovat, jestli se po sezóně tvz.“popakuje“ David Moyes, nebo dostane ještě důvěru od vedení klubu.

Co se ale David Moyesovi povedlo je to, že se mu podařilo udržet Wayna Rooneyho. Momentálního tahouna rudých ďáblů podepsal až do června roku 2018. Do té doby se může z Rooneyho stát klidně i nejlepší střelec v historii klubu!

My se dnes ale zaměříme na Rooneyho prvních sto ligových branek v rudém dresu. Svou první ligovou trefu zaznamenal v utkání proti Arsenalu, když dopomohl přerušit jejich slavnou sérii 49ti zápasů bez prohry! Následovalo spousta krásných branek, mezi nimiž nechybí památné nůžky v derby proti Manchesteru City, nebo ukázková volej proti Newcastelu United.

-Radim Hodonský-
(zdroj fotky: facebook.com/WayneRooney)

 

Reklama


Komentáře


One Comment

  1. Pingback: VIDEO: Messi posadí na zadek úplně každého. A to doslova! - Leo Messi - Leo Messi

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace